هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری

گر قصد ساخت خانه یا ویلای دوبلکس 100 متری را دارید، باید پیش از شروع فرآیند ساخت، بررسی کنید که هزینه ساخت خانه چقدر است؟
انتشار: 1402/04/06
اخبار بروزرسانی: 1402/06/26
هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری

 

اگر قصد ساخت خانه یا ویلای دوبلکس 100 متری را دارید، باید پیش از شروع فرآیند ساخت، بررسی کنید که هزینه ساخت خانه چقدر است؟ بی شک هزینه ساخت خانه به پارامترهای مختلفی وابسته است و این عوامل می‌توانند هزینه ساخت را افزایش یا کاهش دهد. در همین راستا در این مطلب از وب سایت آهنگر قصد داریم تا شما را به صورت تقریبی با هزینه ساخت خانه دوبلکس با متراژ 100 متر آشنا کرده و در این زمینه اطلاعات جامع و کاملی را به شما ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید.

 

هزینه‌های مربوط به ساخت خانه دوبلکس 

به منظور بررسی هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری باید به این نکته توجه کنید که یکی از مهم‌ترین عوامل، قیمت زمین است. به همین دلیل در گام اول باید بخشی از بودجه خود برای ساخت خانه دوبلکس را برای خرید زمین در نظر بگیرید.

پس از خرید زمین، اکنون نیاز است تا مشخص کنید که خانه دوبلکسی که قصد ساخت آن را دارید، چه متراژی داشته باشد. در این مطلب با پیش فرض این که قصد ساخت خانه 100 متری را دارید، در مورد هزینه‌های ساخت خانه دوبلکس صحبت خواهیم کرد. اگر بخواهیم شما را با پارامترهای تاثیر گذار بر روی هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری آشنا کنیم، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه‌های مربوط به دریافت مجوز و پروانه ساخت از شهرداری، بنیاد مسکن و نظام مهندسی
  • هزینه طراحی و نقشه کشی 
  • هزینه مربوط به گود برداری، کندن پی و بتن ریزی
  • ساخت و ایجاد فونداسیون
  • ساخت ستون، راه پله دوبلکس و طبقات
  • ساخت سقف
  • هزینه مربوط به دیوار کشی 
  • اجرا لوله کشی و نصب تاسیسات مکانیکی و برقی
  • اجرای نما ساختمان
  • نازک کاری و اجرای دکوراسیون داخلی
  • محوطه سازی و ایجاد فضای سبز
  • امکانات تفریحی 

هر یک از این پارامتر می‌تواند چند میلیونی هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری را افزایش یا کاهش دهد. 

 

هزینه ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس 

هزینه ساخت ویلا دوبلکس

 

متاسفانه در حال حاضر به واسطه نوسانات قیمت، هزینه ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس افزایش قابل توجهی پیدا کرده و قیمت مصالح ساخت خانه، به صورت روزانه افزایش پیدا می‌کند. از بین مصالح مختلفی که در ساخت ویلا مورد استفاده قرار می‌گیرد، قیمت آهن و قیمت میلگرد تاثیر قابل توجهی بر روی هزینه ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس دارد.

با توجه به شرایطی که در حال حاضر در بازار وجود دارد، برای ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس باید بین 9 تا 13 میلیون تومان هزینه کنید. البته که اجرای امکانات مختلفی مثل استخر، فضاسازی و... در خانه باعث تغییر این قیمت شده و می‌تواند حتی هزینه ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس را تا 15 میلیون نیز افزایش دهد. 

 

بررسی هزینه ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس بر اساس مرحله ساخت به صورت کلی

در راستای بررسی و ارزیابی هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری، می‌توان آن را بر اساس مرحله ساخت و ساز مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. در صورتی که در مرحله سفت کاری یعنی کندن پی، بتن ریزی، ساخت فونداسیون، ساخت ستون‌ها، ایجاد راه پله و طبقات، ساخت سقف، دیوار کشی و... هستید، در این مرحله نیاز است تا بین 5 تا 7 میلیون تومان برای هر متر مربع هزینه کنید.

اگر در مرحله نازک کاری هستید یعنی در گام لوله کشی و سیم کشی، دیوارهای داخلی، گچ کاری، پوشش کف، کاشی کاری، قرار دادن جزییات ساختمان نظیر شیر آلات، کلید و پریزها و... هستید، باید برای هر متر مربع بین 3 تا 5 میلیون تومان هزینه کنید. در نهایت برای قرار دادن تجهیزات و تاسیسات مکانیکی و الکتریکی نیز باید برای هر متر مربع تقریباً ۲ تا 3 میلیون تومان بودجه صرف کنید. البته نباید از این موضوع غافل شوید که این مبالغ نیز کاملاً تقریبی هستند و عوامل مختلف می‌توانند این هزینه‌ها را دستخوش تغییر کند. از مهم‌ترین عواملی که بر روی محاسبه هزینه ساخت ویلا در سال ۱۴۰۲ اثر گذار است، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • متراژ خانه
  • کیفیت ساخت
  • امکانات اضافی 
  • محل پروژه
  • میزان محوطه سازی
  •  

 بررسی هزینه ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس به صورت جزئی

هزینه ساخت هر متر مربع ویلا دوبلکس

 

یکی از روش‌هایی که می‌توانید از طریق آن هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری را آنالیز و تحلیل کنید، بررسی آن به صورت جزئی است. به منظور بررسی این هزینه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

میلگرد مصرفی

برای ساخت خانه دوبلکس باید از میلگرد یا آرماتور استفاده کنید. در واقع بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که به ازای هر متر زیر بنا باید در حدود ۵۰ کیلوگرم میلگرد استفاده کنید. قیمت میلگرد در لحظه ساختمان سازی می‌تواند هزینه ساختمان سازی را دستخوش تغییر کند.

در صورتی که قصد دارید تا با قیمت مناسب اقدام به خرید میلگرد و آهن کنید، لازم است تا از طریق یک فروشگاه این دسته از متریال‌ها را خریداری نمایید. ما در مجموعه آهنگر در حوزه فروش آهن آلات مثل میلگرد، آهن و... فعالیت می‌کنیم و درصورتی که نیاز به خرید این دسته از محصولات را دارید، می‌توانید با شماره 02143000023 تماس بگیرید.

مقدار بتن مورد نیاز

موضوع دیگری که در راستای بررسی هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری باید به آن توجه داشته باشید، مقدار بتن مورد نیاز است. به صورت میانگین می‌توان گفت که مقدار کل بتن مصرفی به ازای هر متر مربع زیر بنا حدوداً ۰.۴ متر مکعب است اما این میزان بر اساس تعداد طبقات و فونداسیون ممکن است نیاز باشد که افزایش پیدا کند.

تیرچه

برای ساختمان سازی نیاز است تا فرآیند تیرچه زدن انجام شود. به ازای هر متر مربع زیر بنا در خانه دوبلکس خود نیاز به ۱.۳ تا ۱.۴ متر تیرچه خواهید داشت. مشخصات نوع تیرچه و میلگرد مورد استفاده بر اساس نقشه‌های سازه مشخص می‌شود.

لوله کشی آب

به طور معمول در هر متر مربع زیر بنای ساختمان نیاز است تا ۰.۵ تا ۰.۶ متر لوله برای آب سرد و گرم در نظر بگیرید. به عنوان مثال برای ساخت یک خانه 100 متری به صورت دوبلکس حدود 600 متر طول لوله برای آب نیاز دارید. البته از آن جایی که ویلاهای دوبلکس معمولاً در بخش بالایی آشپزخانه ندارند، حتی ممکن است مقدار لوله کشی آب کمتری نیاز داشته باشید.

سیستم گرمایشی

در صورتی که برای سیستم گرمایشی خانه دوبلکس خود قصد دارید تا از رادیاتور استفاده کنید، برای هر متر مربع بنا ساختمان حدوداً ۰.۶ تا ۰.۵ متر طول لوله نیاز خواهید داشت. از سوی دیگر اگر قصد دارید تا از سیستم گرمایش از کف استفاده کنید، حدود ۳ تا ۳.۵ برابر مساحت زیر بنا نیاز دارید تا لوله برای سیستم گرمایش از کف در نظر بگیرید.

برای ایجاد یک سیستم گرمایشی در یک ویلا با مساحت ۱۰۰ متر مربع و دوبلکس تقریباً به ۷۰۰ متر لوله احتیاج خواهید داشت. البته در ویلاهای دوبلکس می‌توانید طبقه همکف را با سیستم گرمایش از کف گرم کرده و طبقه اول را به رادیاتور مجهز کنید.

یکی از سوالات مهمی که افراد به منظور راه اندازی سیستم گرمایشی در ساختمان مطرح می‌کنند، این است که ظرفیت پکیج مورد نیاز را چگونه محاسبه کنیم؟ به منظور محاسبه ظرفیت پکیج باید زیر بنای ساختمان را در عدد ۱۴۰ تا ۱۶۰ ضرب کنید تا ظرفیت پکیج مورد نیاز برحسب کیلو وات محاسبه شود. در صورتی که برای یک فضای 100 متری قصد خرید پکیج دارید، باید به سراغ پکیجی بروید که بالای 15000 ظرفیت داشته باشد. همچنین به منظور محاسبه رادیاتور باید به این موضوع توجه کنید که به طور متوسط هر ۱ تا ۱.۵ متر مربع بنا به یک پره رادیاتور نیاز دارد.

دیوار چینی

بخش دیگری از هزینه ساخت خانه دوبلکس 100 متری مربوط به دیوار چینی است. به ازای هر متر مربع دیوار داخلی با ضخامت ۱۰ سانتی متر، به ۲۵ سفال با ابعاد ۲۰ * ۲۰ * ۱۰ سانتی متر نیاز خواهید داشت. 

همچنین برای دیوار چینی هر متر مربع دیوار خارجی نیز با ضخامت ۱۵ سانتی متر، نیاز است تا ۲۵ سفال را با ابعاد ۲۰ * ۲۰ * ۱۵ سانتی متر خریداری کنید. در نهایت نیز برای هر متر مربع دیوار با ضخامت ۲۰ سانتی متر باید ۱۲ عدد بلوک سیمانی را با ابعاد ۲۰ * ۲۰ * ۴۰ سانتی متر خریداری کنید. مقدار ملات مصرفی نیز برای دیوار چینی به صورت میانگین بین ۷۰ تا ۸۰ کیلو ماسه و ۱۷ تا ۱۹ کیسه سیمان است.

سنگ کاری

در صورتی که قصد دارید تا در خانه دوبلکس خود سنگ کاری کنید، برای هر متر مربع سنگ کاری نیاز به ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم ماسه و ۲۵ کیلوگرم سیمان دارید.

کاشی کاری

برای هر متر مربع کاشی کاری، باید ۶۰ تا ۷۰ کیلوگرم ماسه و ۲۰ کیلوگرم سیمان خریداری کنید. اگر قصد دارید تا کاشی کاری را با چسب انجام دهید، برای هر متر مربع دیوار باید ۶ تا ۸ کیلوگرم چسب استفاده کنید.

کف سازی

یکی از مهم‌ترین فرآیندهای نازک کاری، کف سازی است. به ازای هر متر مربع کف سازی نیاز است تا از ۷۵ تا ۸۵ کیلو ماسه و ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم سیمان استفاده کنید.

گچ کاری

اگر از کیسه‌های گچ ۴۰ کیلویی استفاده کنید، می‌توانید از این کیسه‌های گچ برای ۲.۷ تا ۳ متر مربع دیوار استفاده نمایید. همچنین با هر کیسه گچ مخصوص سفید کاری می‌توانید بین ۹ تا ۱۰ متر مربع دیوار را سفید کاری کنید.

 

جمع‌بندی

در این مطلب از وب سایت آهنگر نگاهی به هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری انداخته و بیان کردیم که چه عوامل و پارامترهایی هزینه ساخت خانه دوبلکس را مشخص می‌کند. بررسی موارد گفته شده در این مطلب به شما کمک می‌کند تا با آگاهی کامل اقدام به پیش بینی هزینه ساخت خانه دوبلکس ۱۰۰ متری کنید.

 

ارسال نظر جدید